- mitt liv i text

Badrumsinredningen är klar!


skrivet den 03 jun av Mariah, klockan:22:00

Pju, jag är helt utmattad. Idag efter jobbet åkte vi ut till Kungens kurva och kikade i lite olika affärer efter inredning till lägenheten. Vi båda var väldigt trötta så det blev tyvärr inte några större fynd. Men vi kom hem med nytt fräscht duschdraperi, handdukar, tvättkorg, tvålpump och lite annat smått för vår badrumsinredning. Så nu är faktiskt det rummet helt klart. Resultatet blev ett badrum i ljusblå toner och jag är väldigt nöjd. Faktum är att det nog kan komma att bli mitt absoluta favoritrum i denna lägenhet. Och det är mycket på grund av att vi har ett badkar, som jag har längtat! Så många härliga skumbad jag tänker ta med en bra bok där. Det blir som ett alldeles eget spa här hemma. Vet inte om det finns något bättre än att krypa ner i ett varmt bad under vinterhalvåret och kroppen är frusen? Nu är det ju tack och lov ett tag kvar till vintern, men känns som att den kommer bli enklare att överleva nu.

 

 

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt