- mitt liv i text

Att bygga, gasklockor och uterum!


skrivet den 19 nov av Admin, klockan:16:35
Allt fungerar toppen med mitt boende och jag är supernöjd! Något som jag dock saknar är när man har ett uppvärmt uterum till vintern. Det är ju bland det härligaste och mysigaste som finns. Kollade lite för skojskull på priserna för uterum och priset varierade stort mellan vinter- och sommaranpassade. Helst hade man ju velat ha en för alla årstider men över 100 tusen är lite magstarkt. 

Man borde kanske skaffa en miniatur av en gasklocka som kan värma upp det. För övrigt så är gas klockor något som jag på senaste tiden har snappat upp. Framförallt så tycker jag att det är ett lustigt ord och samtidigt att det finns vissa med fin arkitetur. Det är en anläggning för att samla på stadsgas och naturgas. Min favorit-gasklocka är den som finns i Wien, den är av typisk germansk arkitektur.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt